Αποστείρωση – Απολύμανση – Απόσμηση υποδημάτων

Εξαλείψτε την μόλυνση των παπουτσιών   !

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

Οι μικροοργανισμοί στα παπούτσια μας είναι η κύρια αιτία πρόκλησης δερματικών μολύνσεων , κακοσμίας και ονυχομυκητιάσεων. Η Επαναστατική συσκευή Klenz® τελευταίας τεχνολογίας είναι η ασφαλής αποτελεσματική λύση, ενάντια σε βακτήρια και μύκητες  που αναπτύσσονται στο εσωτερικό των υποδημάτων.

Συνδυάζει δύο αποτελεσματικές μεθόδους απολύμανσης και απόσμησης: Ιόντα αργύρου (ισχυρό απολυμαντικό)  και όζοντος (αποστείρωση), που εξουδετερώνει αποτελεσματικά βακτήρια, ιούς, μύκητες και διασπά τα μόρια της κακοσμίας.

Η μέθοδος δεν χρησιμοποιεί θερμότητα, χημικά υγρά ή διαβρωτικά με κίνδυνο καταστροφής των υποδημάτων. Το Klenz® συμπληρώνει με επιτυχία κάθε θεραπεία λοίμωξης ή μυκητίασης, δίνοντας μεγίστη προστασία ενάντια στα μικρόβια, ενώ παράλληλα αποτρέπει την επαναμόλυνση.

Η διάρκεια της απολύμανσης είναι 8 μόλις λεπτά.

Πλεονεκτήματα  Συσκευής

  • Καταπολεμά το 99,8% βακτηρίων, ιών , μυκήτων και των σπόρων τους.

  • Απολυμαίνει

  • Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο επαναμόλυνσης

  • Μειώνει τις πιθανότητες μυκητιάσεων όπως “αθλητικό πόδι”.

  • Εξαλείφει και αποτρέπει την δημιουργία μικροοργανισμών

  • Επιμηκύνει τον κύκλο ζωής των υποδημάτων

  • Εξουδετερώνει την κακοσμία των παπουτσιών

Απαραίτητη  Λύση

Για την γενική υγιεινή και πρόληψη σε ευπαθείς ομάδες με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και μειωμένες άμυνες όπως ηλικιωμένοι , ανοσοκατασταλτικοί, διαβητικοί, έγκυες, μαθητές, αθλητές, ή άτομα που βρίσκονται σε αποθεραπεία μυκητίασης.

Σώστε  τα  Παπούτσια  σας  και  Διασφαλίστε  την  Υγεία  των  Ποδιών  σας.

Προσοχή

Κάθε προσπάθεια θεραπείας της μυκητίασης των νυχιών είναι άσκοπη, εάν παράλληλα δεν γίνει και απολύμανση – αποστείρωση των παπουτσιών. Οι σπόροι του μύκητα συνεχίζουν να υπάρχουν στα παπούτσια, δημιουργώντας  επαναμόλυνση των νυχιών και του δέρματος.     Η υποτροπή είναι μεγαλύτερη απο 25 %  καθιστώντας την όποια θεραπεία ανεπαρκή και αποτυχημένη.

ΠΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ VIDEO  ΣΤΟ

YouTube-Logo