Γνωρίστε μας Καλύτερα

Με ανάλογο κύκλο σπουδών, εμπειρία, συνεχή κατάρτηση και σύγχρονο  εξοπλισμό, αντιμετωπίζουμε παθήσεις και ποδολογικά προβλήματα των ασθενών – πελατών μας, με επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και απόλυτη εναρμόνιση με την ιατρική δεοντολογία αποστείρωσης, θεραπείας και αποκατάστασης. Για τον λόγο αυτό, μπορούμε και παρέχουμε εξειδικευμένη και εξατομικευμένη φροντίδα σε ασθενείς υψηλού κινδύνου (διαβητικούς, ψωριασικούς, αιμοροφιλικούς, ρευματοπαθείς) με σύγχρονες τεχνικές φροντίδας, σε μορφή συνεδρίας ή συστηματικής θεραπείας.

 Αντιμετωπίζουμε παθήσεις όπως:

Διαβητικό πόδι, επιπλοκές αθλητικού ποδιού (δερματικές μολύνσεις), κάλους, σκληρύνσεις πέλματος, ξηροδερμία ποδιών, υπερκερατώσεις, ραγάδες φτέρνας, μυρμηγκιές, ψωρίαση, ασθένειες και δυσμορφίες νυχιών, όπως υπερπάχυνση, εισχώρηση νυχιών στο δέρμα.  

Επίσης αντιμετωπίζουμε κληρονομικές ή επίκτητες επιπλοκές ρευματικού ποδιού, λόγω οστεικών παραμορφώσεων, δυσμορφιών δακτύλων και πέλματος, (κότσι, πτώση μεταταρσίου, άκανθα φτέρνας). Παράλληλα συστήνουμε ειδικά ορθοτικά βοηθήματα και πάτους σε όποιες παθήσεις απαιτείται, για άμεση αποφόρτιση και ανακούφιση.

Δεσμευσή μας, η προηγμένη φροντίδα , εφαρμόζοντας εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών. Η μοναδικότητα και οι ανάγκες των ασθενών είναι αξίες που σεβόμαστε, αποκτώντας φήμη και κερδίζοντας επαναλαμβανόμενους ή συστημένους ασθενείς-πελάτες.

Η πιστοποιημένη γνώση, η εμπειρία,  η  τεχνολογία και ο σύγχρονος Ποδιατρικός Εξοπλισμός μας βοηθούν να παρέχουμε δοκιμασμένης αποτελεσματικότητας Θεραπείες στον τομέα της Ποδολογίας. Τα εξειδικευμένα Προιόντα Φροντίδας, η επιμελής και έμπρακτη εφαρμογή των κανόνων υγιεινής, είναι η απάντηση που δίνουμε στην σύγχρονη Θεραπεία των κάτω άκρων . 

Στόχος μας είναι να πορευθούμε στο μονοπάτι της Ποδολογίας με τρόπους που προάγουν την υγεία, με καλοσύνη και σεβασμό στις ανάγκες κάθε ανθρώπου, ως συνοδοιπόροι στο δικό του θεραπευτικό μονοπάτι, επιθυμώντας να υπoστηρίξουμε την υγεία των  ποδιών του!

 Αναστασία Μάνουλα

Πτυχιούχος Αισθητικός -Ποδολόγος

Μέλος συλλόγου Ποδιάτρων – Ποδολόγων

Πιστοποιημένη Θεραπευτής Ορθονυχίας                                       

Εξειδίκευση σε Δυσμορφίες νυχιών