Αισθητική Φροντίδα – Πεντικιούρ (Με χρήση τροχού)

Μια από τις αγαπημένες γυναικείες φροντίδες  είναι  και το πεντικιούρ. Τα όμορφα περιποιημένα πόδια (νύχια – δέρμα) δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ένδειξη σωστής προσωπικής υγιεινής και αισθητικής .

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά !     

ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ - Αντίγραφο

Καλλωπιστικό Πεντικιούρ

Στον χώρο μας παρέχουμε ξεχωριστή  αισθητική φροντίδα για πόδια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, σε spa πολυθρόνα, με χαλαρωτικό μασάζ σώματος και ευεργετικό υδρομασάζ πελμάτων. Μοναδική τεχνική σχολαστικής περιποίησης νυχιών και δέρματος, χωρίς τραυματισμούς, με ξεχωριστό πρωτόκολλο εφαρμογής και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.  Με ανάλογους κύκλους αναγνωρισμένων σπουδών στην αισθητική και την Ποδολογία  , τα επιλεγμένα προιόντα και ο σύγχρονος εξοπλισμός,  δίνουν άψογο αποτέλεσμα. Η έμπρακτη και απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής, εξασφαλίζουν με σιγουριά  την υγεία των ποδιών σας. Η φροντίδα ολοκληρώνεται με αναζοωγονητικό μασάζ πελμάτων και βάψιμο νυχιών. Εμπειρία Ολοκληρωμένης Αισθητικής Φροντίδας και Απόλυτης Χαλάρωσης !

Eάν κατά το Καλλωπιστικό Πεντικιούρ διαγνωστούν παθολογικές αλλαγές  των ποδιών παρέχεται  Ποδολογική, ορθοπεδική και δερματολογική καθοδήγηση για την άμεση ιατρική αντιμετωπισή τους.

Αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών Αισθητικής & Ποδολογίας – Πιστοποίηση – Εξειδίκευση – Εμπειρία

Προηγμένο Σύστημα Απολύμανσης

Η διαφύλαξη της  υγείας των ασθενών – πελατών μας είναι εγγυημένη και αποτελεί για εμάς αξία που οφείλουμε να προφυλάξουμε. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ακολουθείται η έμπρακτη και με συνέπεια συστηματική απολύμανση του χώρου εργασίας, των επιφανειών, ο  καθαρισμός  η απολύμανση και  η αποστείρωση των εργαλείων μετά απο κάθε χρήση, σύμφωνα με τις υγειονομικές επιδημιολογικές απαιτήσεις.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Στάδια απολύμανσης και Αποστείρωσης

  1. Υγρή απολύμανση και απομάκρυνση υπολειμμάτων νεκρού δέρματος απο τα χρησιμοποιούμενα εργαλεία, με συσκευή υπερήχων και εγκεκριμένα υγρά απολύμανσης για  προστασία απο ιούς, βακτήρια, μύκητες, τον ιό HIV, HPV, Υπατίτιδα Β, C, ….

  2. Αποστείρωση σε ιατρικό κλίβανο υψηλής αποστείρωσης

  3. Συντήρηση και αναμονή εργαλείων σε ερμάριο UV-C, μέχρι την επόμενη χρήση.

Κατά την διάρκεια της Αισθητικής φροντίδας, γίνεται ψεκασμός αντισηπτικού διαλύματος, για πρόληψη μολύνσεων, μηδενίζοντας την όποια πιθανότητα.

Οι συσκευές υδρομασάζ του πεντικιούρ είναι απο γυαλί και όχι πλαστικό ή άλλο υλικό, χωρίς ανακύκλωση νερού, ώστε βακτήρια, ιοί και  μύκητες να ευδοκιμούν και να συσσωρεύονται στις σωληνώσεις τις εσοχές και τους πόρους των πλαστικών , με αποτέλεσμα τον αυξημένο κίνδυνο λοιμώξεων. 

Ο συνδυασμός της πιστοποιημένης γνώσης, της εξειδίκευσης, η αυστηρή και έμπρακτη τήρηση των κανόνων υγιεινής, η ποιότητα των προιόντων Αισθητικής φροντίδας , δίνουν την δική μας απάντηση στη σύγχρονη Καλλωπιστική φροντίδα των κάτω άκρων.                             

Κάθε σύγκριση ……….. για εμάς είναι μια ακόμα επιβεβαίωση !!

ΠΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ VIDEO  ΣΤΟ

YouTube-Logo