Ορθοποδία

Ορθοτική και Αντιπιεστική Προστασία

Πολλά προβλήματα στα πόδια, ( ισχία, γόνατα,  δάκτυλα και πέλματα ) οφείλονται σε ανατομικές δυσαναλογίες και σε λανθασμένη στήριξη του σώματος. Τα ορθοτικά βοηθήματα μπορούν να προσφέρουν μια συντηρητική, διορθωτική – θεραπευτική και ανακουφιστική αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων. Μπορούν να αποτρέψουν τον τραυματισμό ή την καταπόνηση των ποδιών και να σταματήσουν την εξέλιξη ορισμένων δυσάρεστων επιπλοκών. Επίσης  δίνουν την αίσθηση  ευχάριστης βάδισης. 

Διαθέτουμε σειρά εξειδικευμένων ορθοτικών βοηθημάτων από πολυμερή γέλη που εκκρίνουν παραφινέλαιο. Προσφέρουν μεγάλη άνεση στο περπάτημα και άμεση ανακούφιση από τον πόνο, μειώνοντας την τριβή, την πίεση και τους κραδασμούς. Ιδανικά γιά άκανθα φτέρνας, πτώση μεταταρσίου, κότσι, δυσμορφίες δακτύλων, επώδυνων κάλων και τυλωμάτων. Πλένονται με νερό και απαλό καθαριστικό και προσφέρονται για μακροχρόνια χρήση.

ΟΡΘΟΠΟΔΙΑ

Πλεονεκτήματα Αντιπιεστικής Προστασίας

 Ανατομικοί Πάτοι

Ανατομικοί πάτοι πολυμερούς γέλης για πονεμένα και κουρασμένα πόδια. Προσφέρουν ανακούφιση από την πίεση στο πρόσθιο τμήμα του ποδιού, στο μετατάρσιο και στην πτέρνα. Υποστηρίζουν την ποδική καμάρα, αυξάνουν την ισορροπία και αποσυμπιέζουν τα άβολα ή επώδυνα σημεία. Προσαρμόζονται ανατομικά σε κάθε δυσμορφία των ποδιών. Είναι συνήθως αποτελεσματικοί για τους διαβητικούς, τα αρθριτικά και τα παραμορφωμένα πόδια. Διαθέτουν επιπλέον μαλακούς κύκλους διπλής πυκνότητας από πολυμερή γέλη , ώστε να παρέχουν επιπρόσθετη απορρόφηση κραδασμών στις ευαίσθητες περιοχές, καθώς και πολλαπλά ανοίγματα εξαερισμού, που ενισχύουν την κυκλοφορία του αέρα. Πλένoνται με νερό και απαλό καθαριστικό.

Ιδανική λύση για επίπονη εργασία / ορθοστασία και στρατιώτες …….

ΠΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ VIDEO  ΣΤΟ

YouTube-Logo