Προηγμένο Σύστημα Απολύμανσης

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Η διαφύλαξη της  υγείας των ασθενών – πελατών μας είναι εγγυημένη και αποτελεί για εμάς αξία που οφείλουμε να προφυλάξουμε. Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ακολουθείται η έμπρακτη και με συνέπεια συστηματική απολύμανση του χώρου εργασίας, των επιφανειών, ο  καθαρισμός  η απολύμανση και  η αποστείρωση των εργαλείων μετά απο κάθε χρήση, σύμφωνα με τις υγειονομικές επιδημιολογικές απαιτήσεις.

  1. Υγρή απολύμανση και απομάκρυνση υπολειμμάτων νεκρού δέρματος απο τα χρησιμοποιούμενα εργαλεία, με συσκευή υπερήχων και εγκεκριμένα υγρά απολύμανσης για προστασία απο ιούς, βακτήρια, μύκητες, τον ιό HIV, HPV, Υπατίτιδα Β, C, ….

  2. Αποστείρωση σε ιατρικό κλίβανο υψηλής αποστείρωσης

  3. Συντήρηση και αναμονή εργαλείων σε ερμάριο UV-C, μέχρι την επόμενη χρήση.

Κατά την διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας, γίνεται χρήση τελευταίας τεχνολογίας Ποδιατρικού τροχού με ψεκασμό αντισηπτικού διαλύματος, για πρόληψη και ανακούφιση, μηδενίζοντας την όποια πιθανότητα μόλυνσης.

Ο συνδυασμός της πιστοποιημένης γνώσης, της εξειδίκευσης, η αυστηρή και έμπρακτη τήρηση των κανόνων υγιεινής, η ποιότητα των προιόντων ποδιατρικής φροντίδας και οι καινοτόμες θεραπείες, δίνουν την δική μας απάντηση στη σύγχρονη θεραπεία των κάτω άκρων.                             

Κάθε σύγκριση ……….. για εμάς είναι μια ακόμα επιβεβαίωση !!